X
تبلیغات
جالبترين مطالب - طرز تهیه چای کامبوچا
هر مطلب جالب را اينجا بيابيد

طرز تهیه چای کامبوچا

·  2لیتر آب جوش

·  160 گرم شکر سفید( تقریبا یک فنجان)

·  2 عدد چای کیسه ای ( چای سبز یا سیاه )

· یک عدد چایی کیسه ای گیاهی ( دارچین و سیب خوش طعم است)

·  یک عدد کامبوچای سالم

·یک فنجان کامبوچا آماده به عنوان شروع کننده یا( اگر در دسترس ندارید  2 قاشق غذاخوزی سرکه سفید  - البته فقط برای بار اول )

توجه: برای تهیه ی چای برای همه ی اعضای خانواده کافیست مقادیر را بهمین نسبت افزایش دهید.

در ادامه :

از  ابزار و و سایل بهداشتی و تمیز استفاده کنید.

دستهایتان را کاملاً بشویید. هر گونه وسیله و ابزار فلزی مثل قاشق - چنگال -انگشتر - ساعت -  النگو و ... نباید به هیچیک از مواد برخورد داشته باشد (حتی لحظه ای ) بهتر است  از دستتان جدا کنید .

آب جوش را در یک ظرف شیشه ای, چینی یا سفالی  ریخته و شکر را با آن مخلوط کنید.

مخلوط راخوب هم زده تا شکر کاملا مخلوط شود.

چای های کیسه ای را به آن اضافه کرده و تقریبا به مدت 15 دقیقه آن را خیس نمایید.

چای های کیسه ای را خارج کرد و اجازه دهید دمای آن به مقدار دمای شیشه ای که به کودک می دهید برسد.

سپس دم کرده اصلی (مادر)را به چای سرد شده اضافه کرد و سپس کامبوچا را در آن قرار داده ( شناور کرده ) و در آن را با پارچه کاملاً بپوشانید.

توجه : در طول اولین مرحله تخمیر کامبوچا احتمالاً به سمت پایین فرو می رود، اما دوباره در سطح مایع معلق می شود و طول مدت این بازگشت به سطح ، به دما بستگی دارد، که البته در دمای گرم بهترین عملکرد را دارد.

دم کرده کامبوچا را در جایی قرار دهید که به مدت یک هفته تکان نخورد و چون به نور احتیاج ندارد، می توان در این مدت آن را در قفسه نگه داری کرد.

استفاده از کامپوچا:

بعد از یک هفته الی 10 روز چای کامبوچا قابل استفاده است. تمام مایع را تخلیه کرده به جز یک فنجان(این میزان برای تهیه کامبوچای بعدی جوشانده ی مادر یا اصلی محسوب می شود) و پس آن را کنار بگذارید.

می توانید دم کرده کامبوچا را درون بطری ریخته و درون یخچال قرار دهید. اگر آن را خارج از یخچال نگهداری کنید, شروع به رشد و تخمیر می کند که درون یخچال این رشد با سرعت کندتری انجام می شود.

قطعه ای کوچک از کامبوچا می تواند رشد کند به همین دلیل قبل از استفاده کردن باید صاف شود.

چه مقدار کامبوچا می توان نوشید؟

نوشیدن چای را با مقدار کمی تقریبا 1/3 یا 1/4 فنجان شروع کنید. برای کمک به هضمش,  آن را یا صبح ناشتا بنوشید ویا برای آرامش بیشتر و کمک به خواب بهتر, آن را قبل از خواب بنوشید.

به تدریج مقدار آن را اضافه نموده تا به 2 فنجان در روز برسد.

نوشیدن 2 فنجان در روز ضرری ندارد ولی به علت طعم سرکه مانند شدید این نوشیدنی بیشتر مردم ترجیح می دهند که 2 فنجان در روز بیشتر ننوشند.


برچسب‌ها: کامبوچا ضد سرطان کومبوچا قارچ کامبوچا, کامبوجا کومبوچا کومبوجا, ضد سرطان طبیعی
+ نوشته شده در  شنبه هفدهم دی 1390ساعت 10:39  توسط يوسف آقاخانی  |